Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai

Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vanduo, 250 mililitrų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus, 25 mililitrai
  • Miltai, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenį atšaldykite šaldytuve (galite naudoti ir ledo vandenį). Į vandenį supilkite aliejų, actą ir išmaišykite.

  2. Palaipsniui suberkite miltus ir minkykite tešlą 8 - 10 minučių. Padalinkite tešlą į 3 plonus lygius lakštus.

  3. Ištirpinkite sviestą ir , pertepdami juo, sudėkite vienas ant kito tešlos lakštus.

  4. Supjaustykite lakštus 8 - 10 cm kvadratėliais, dėkite norimo įdaro ir kepkite orkaitėje, kol gražiai apskrus. Prieš kepant, pyragėlius aptepkite kiaušinių plakiniu, pabarstykite tinkamais prieskoniais.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ela
2017-03-03 14:38
Taip, nenurodytas acto kiekis, nenurodyta orkaites temperatura , kiek laiko kepti. Pyrageliai nuotraukoje graziai atrodo, ingredientai prieinami visiems, bet isties, norisi konkretumo.
ausra
2015-08-27 00:21
Tokie neissamus receptai neturetu but publikuojami...
ztt
2015-08-26 15:22
O kiek to acto,?