Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Vanduo, 250 mililitrų
- Sviestas, 50 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, 25 mililitrai
- Miltai, 500 gramų
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 6
                                        
                    - Vandenį atšaldykite šaldytuve (galite naudoti ir ledo vandenį). Į vandenį supilkite aliejų, actą ir išmaišykite. 
- Palaipsniui suberkite miltus ir minkykite tešlą 8 - 10 minučių. Padalinkite tešlą į 3 plonus lygius lakštus. 
- Ištirpinkite sviestą ir , pertepdami juo, sudėkite vienas ant kito tešlos lakštus. 
- Supjaustykite lakštus 8 - 10 cm kvadratėliais, dėkite norimo įdaro ir kepkite orkaitėje, kol gražiai apskrus. Prieš kepant, pyragėlius aptepkite kiaušinių plakiniu, pabarstykite tinkamais prieskoniais. 
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                2017-03-03 14:38
Taip, nenurodytas acto kiekis, nenurodyta orkaites temperatura , kiek laiko kepti. Pyrageliai nuotraukoje graziai atrodo, ingredientai prieinami visiems, bet isties, norisi konkretumo.
                    2015-08-27 00:21
Tokie neissamus receptai neturetu but publikuojami...
                    2015-08-26 15:22
O kiek to acto,?
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    
2024-11-09 14:48