Naminės sluoksniuotos tešlos pyragėliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 250 mililitrų
- Sviestas, 50 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, 25 mililitrai
- Miltai, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vandenį atšaldykite šaldytuve (galite naudoti ir ledo vandenį). Į vandenį supilkite aliejų, actą ir išmaišykite.
Palaipsniui suberkite miltus ir minkykite tešlą 8 - 10 minučių. Padalinkite tešlą į 3 plonus lygius lakštus.
Ištirpinkite sviestą ir , pertepdami juo, sudėkite vienas ant kito tešlos lakštus.
Supjaustykite lakštus 8 - 10 cm kvadratėliais, dėkite norimo įdaro ir kepkite orkaitėje, kol gražiai apskrus. Prieš kepant, pyragėlius aptepkite kiaušinių plakiniu, pabarstykite tinkamais prieskoniais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-03-03 14:38
Taip, nenurodytas acto kiekis, nenurodyta orkaites temperatura , kiek laiko kepti. Pyrageliai nuotraukoje graziai atrodo, ingredientai prieinami visiems, bet isties, norisi konkretumo.
2015-08-27 00:21
Tokie neissamus receptai neturetu but publikuojami...
2015-08-26 15:22
O kiek to acto,?
2024-11-09 14:48