Naminiai hamburgeriai
- Mėsainių bandelės, 4 vienetai
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Sūris, naudojau Čederio, 4 riekės
- Salotos, 4 lapai
- Pomidorai, 1 vienetas
- Marinuoti agurkai, 1 vienetas
- Svogūnai, 0.5 galvos
- Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Padažas, naudojau mėsainių, 4 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Prieskoniai, 1 žiupsnelis
Kiaulienos faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (aš naudoju kiaulienos prieskonius,druską, pipirus, aitriosios paprikos prieskonius), formuojame paplotelius ir dedame kepti į įkaitintą keptuvę, kol gražiai iškeps.
Bandeles perpjauname per pusę ir dedame į orkaitę, kad truputi apskrustų.
Kol viskas kepa, susipjaustome pomidorus, svogūnus bei agurkus griežinėliais. Nupjauname salotos lapus.
Ant apskrudusių bandelių tepame majonezą bei pomidorų padažą ir gražiai paskirstome, kad susimaišytų jie tarpusavyje.
Tuomet ant bandelių dedame iškeptus, dar karštus kiaulienos paplotelius, ant jų iškarto dedame čederio sūrį, kad išsilydytų.
Tada ant viršaus dedame salotos lapą, pomidoro, svogūno bei marinuotų agurkėlių griežinėlius. Ant viršaus išspaudžiame padažo, uždedame bandelės viršų ir ragaujame.