Naminiai makaronai "Strozzapreti" su šonine, grybais ir Gorgonzolos srūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vanduo, 400 gramų
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Miltai, (tipas , 1 kilogramas
- Druska
- Pipirai
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Sūris, Parmezanas, 200 gramų
- Sviestas, 20 gramų
- Sūris, Gorgonzola, 100 gramų
- Kumpis, 100 gramų
- Grybai, 350 gramų
- Grietinėlė, 35%, 250 mililitrų
- Česnakas, 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Pakepinti keptuvėje česnakus, kumpį ir grybus apie 10 minučių. Supilti grietinėlę. Išlydyti Gorgonzolos sūrį.
Šviežiai pagamintus makaronus suberti į verdantį vandenį ir virti kelias minutes.
Makaronus gražiai sudėti į gilią lėkštę bei užpilti pagamintu padažu.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai