Naminiai mėsainiai

Naminiai mėsainiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, malta, 750 gramų
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Druska
  • Paprika, 1 vienetas
  • Garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Tešla, sluoksniuota
  • Salotos, 6 vienetai
  • Sūris, 6 vienetai
  • Tabasko padažas
Gaminimo instrukcija:
  1. Į gilų indą sudėti maltą mėsą, įmušti kiaušinį, įpilti padažų arba įberti prieskonių, druskos, pipirų ir gerai išmaišyti. Masę padalyti į lygias šešias dalis ir suformuoti kotletus. Iškepti keptuvėje arba ant grotelių.

  2. Iš sluoksniuotos tešlos išsipjauti 6 apskritimus. Tešlos apskritimus aptepti majonezu ir garstyčiomis, uždėti po lapą salotų, sūrio, karštą kotletą. Uždėti po griežinėlį pomidoro ir supjaustytos paprikos. Dėti į įkaitinta orkaitę ir kepti 170 laipsnių temperatūroje apie 15-20 min.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai