Naminiai riestainiukai

Naminiai riestainiukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kondensuotas pienas, 150 mililitrų
  • Kiaušiniai, tryniai, 3 vienetai
  • Vanilė, ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Kvietiniai miltai, 450 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Kondensuotą pieną pašildome, kad būtų skystesnis.

  2. Įmaišome išplaktus kiaušinių trynius (1 pasiliekame aptepimui), vanilę, cinamoną, druską, sodą ir ištirpintą sviestą.

  3. Beriame miltų ir maišome. Kai tešla nebesimaišo su šaukštu baigiami minkyti rankomis.

  4. Gerai išminkytą tešlą padaliname į kelias dalis (aš padalinau į 5 dalis) ir išsukame plonus volelius. Supjaustome gabaliukais ir suformuojame riestainiuko formas.

  5. Sudedame į kepimo skardą, aptepame kiaušinio trynio plakiniu ir kepame 10 - 15 min. 180-190° C orkaitėje.

    Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Tetis virtuveje
2015-12-02 09:04
blogas receptas, miltu tiek nereikia, max 350-400g miltu. o seip iskepus gaunasi skonis kaip dziuveseliu, tad kita syki kepdamas, bandysiu paekspermentuoti idedamas kepimo milteliu