Naminis braškinis "Rahat-lokum"

Naminis braškinis "Rahat-lokum"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Braškės, 200 gramų
  • Želatina, 15 gramų
  • Cukrus, 100 gramų
  • Citrinos, sultys, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Braškes smulkintuvo pagalvba pertriname iki vientisos masės. Supilame želatiną ir paliekame kol išbrinks. Kai želatina išbrinko, supilame cukrų ir kaitiname masę iki ištirps želatina, nuolat maišydami. Jokiu būdų neleidžiame masei užvirti. Paliekame masę atvėsti. Atvėsus dar plakame apie 5 min. Paruošiame formą (aš naudoju tupperware, tad man formos ruošti kaip ir nereikėjo). Jei naudosite paprastą, tuomet išklokite kepimo popieriumi suteptu aliejumi (negausiai). Supilame masę į formą, išlyginame ją ir paliekame šaltai iki sustings (apie 5-6 val). Sustingusią masę išimame iš formos, apibarstome cukraus pudra ir supjaustome. Skanėstas paruoštas – kviečiame vaikus ragauti ;)

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai