Naminis chorizo burgeris
- Mėsainių bandelės, 1 vienetas
- Vyšniniai pomidorai, 5 vienetai
- Marinuoti agurkai, 1 vienetas
- Romaninės salotos, 2 lapai
- Rausvieji svogūnai, 0.3 vieneto
- Avokadai, 0.25 vieneto
- Čederio sūris, 50 gramų
- Pomidorų padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Klevų sirupas, 2 valgomieji šaukštai
- Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Jautienos faršas, 300 gramų
- Rūkytos paprikos milteliai, 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Kajeno pipiras, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Aitriosios paprikos dribsniai, 1 žiupsnelis
- Maltas kuminas, 1 žiupsnelis
- Kalendra, 1 žiupsnelis
- Česnako milteliai, 1 žiupsnelis
Gaminame naminį majonezą.
Į kokteilinę įmušti kiaušinį, dėti garstyčių, druskos, pipirų, įspausti citriną, pilti aliejų.
Majonezo ingredientus išplakti iki tirštumo.
Jautieną pagardiname rūkytos paprikos milteliais, pipirais, druska, čili dribsniais, kuminu, kajeno pipirais, česnako milteliais, kalendra, alyvuogių aliejumi.
Viską gerai išmaišyti.
Palikti marinuotis 30 minučių.
Kol marinuojasi jautiena, galime pasiruošti kitus ingredientus.
Pomidorus sumauti ant iešmelio.
Svogūną supjaustyti žiedais.
Avokadą perpjauti, išimti kauliuką, ketvirtį supjaustyti juostelėmis.
Marinuotą agurkėlį supjaustyti juostelėmis.
Bandelę perpjauti per pusę išilgai.
PRIMO kepsninę įkaitinti iki 300 lapsnių.
Jautienos paplotėlį ir pomidorus kepti po 2 minutes.
Bandelę pašildyti ant grilio.
Ant vienos bandelės pusės tepame pomidorų padažo.
Dedame jautienos paplotėlį.
Ant viršaus dedame sūrį, avokadą, 3 pomidorus, agurkėlį, svogūnus, salotų lapus.
Kitą bandelės pusę aptepame naminiu majonezu.
Uždengiame mėsainį.
Sutvirtiname iešmeliu su likusiais pomidorais.
2016-07-08 15:50