Naminis jautienos troškinys
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys, mėsos ar baravykų
- Jautiena, kumpis ar mentė, 1 kilogramas
- Bulvės, 1 kilogramas
- Svogūnai, 5 vienetai
- Morkos, 3 vienetai
- Pomidorų padažas, 6 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustyti gabalėliais, kaip karbonadą, pamušti, apibarstyti prieskoniais. Bulves ir morkas supjaustyti skiltelėmis, svogūnus - pusžiedžiais. Mėsą ir daržoves reikia apkepti atskirai. Troškintuve mėsą ir svogūnus bei morkas susluoksniuokite taip, kad apačioje ir viršuje būtų daržovės, o per vidurį - mėsa. Tuomet įkrėskite pakepto pomidorų padažo ir troškinkite, kol suminkštės mėsa. Tada sudėkite keptuvėje apkepintas bulves, pagardinkite druska, prieskoniais ir užpilkite sultinio. Sultinys troškinį turi vos apsemti. Uždengę dar patroškinkite. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-02 16:19
Nieko ipatingo, gal kiek rugsties per daug nuo pomidoru padazo, ir tikrai be reikalo ji reikia kepinti - skonio tai nepriduoda patiekalui
2014-03-26 13:04
troskinukas pavyko puikiai, lb skanu
2011-12-10 14:01
labai labai skanu
2011-07-18 14:33
kiek laiko troskinti?
2016-04-05 13:44