Naminis kiaulienos šnicelis

Naminis kiaulienos šnicelis
Štai taip atrodo iškepti orkaitėje.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, malta, 0.5 kilogramo
  • Bulvės, didelės, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Prieskoniai, mėsai, 2 žiupsneliai
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves sutarkuoti bulvine tarka. Tarkius sukrėsti į faršą, įmušti 1 kiaušinį, paskaninti prieskoniais, druska, piprais ir grūstu česnaku. Viską gerai išminkyti.

  2. Suplakti likusius kiaušinius. Faršo masės kukuliuką suvilgyti kiaušinyje ir apvolioti džiūvėsėliuose formuojant šnicelio formą. Suformuotus šnicelius galima kepti keltuvėje arba orkaitėje (200°C) ~30min, kas 15min apverčiant. Keptuvėje iškepa greičiau, bet orkaitėje gaunasi gražesni. Bet kokiu atveju skonio tai nekeičia, plutelė būna traški, o vidus minkštas .

    Patiekti su mėgstamu garnyru.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Ingutis
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Seimyna :)
2015-12-30 23:36
Mes irgi darem ! tik as dar pagardinau viduj su suriu tai isviso skanumynas gavosi ir naudojau dziuveselius su paprika bet ji labia svelni ir jos visai nesijaucia , labia skanu ! tikras skanumelis
Malinka
2015-03-12 17:37
Gavosi puikiai ir skaniai. Aciu uz recepta
renata
2015-03-02 13:07
Niam niam