Naminis kiaulienos šnicelis
Štai taip atrodo iškepti orkaitėje.
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, malta, 0.5 kilogramo
- Bulvės, didelės, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Česnakas, 1 skiltelė
- Prieskoniai, mėsai, 2 žiupsneliai
- Druska, 2 žiupsneliai
- Džiūvėsėliai, 1 stiklinė
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Bulves sutarkuoti bulvine tarka. Tarkius sukrėsti į faršą, įmušti 1 kiaušinį, paskaninti prieskoniais, druska, piprais ir grūstu česnaku. Viską gerai išminkyti.
Suplakti likusius kiaušinius. Faršo masės kukuliuką suvilgyti kiaušinyje ir apvolioti džiūvėsėliuose formuojant šnicelio formą. Suformuotus šnicelius galima kepti keltuvėje arba orkaitėje (200°C) ~30min, kas 15min apverčiant. Keptuvėje iškepa greičiau, bet orkaitėje gaunasi gražesni. Bet kokiu atveju skonio tai nekeičia, plutelė būna traški, o vidus minkštas .
Patiekti su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-12 17:37
Gavosi puikiai ir skaniai. Aciu uz recepta
2015-03-02 13:07
Niam niam
2015-12-30 23:36