Naminis lydytas sūris su krapais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Varškė, 1 kilogramas
- Sviestas, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Krapai, 1 saujelė
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Į puodą storu dugnu sudėti pertintą varškę, sviestą, išplaktus kiaušinius, druską ir sodą.
Vis pamaišant, masę kaitinti ant nedidelės ugnies apie 15 - 20 minučių. Kuo ilgiau virs, tuo sūris gausis kietesnis.
Virimo pabaigoje suberti smulkintus krapus ir gerai išmaišius, supilti masę į sūrmaišį. Palikti kelioms valandoms, kol atauš.
» Rašyti komentarą
» Komentarai