Naminis šnicelis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos faršas, 100 gramų
- Jautienos faršas, 100 gramų
- Vištienos faršas, 100 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Manų kruopos, 2 valgomieji šaukštai
- Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Prieskoniai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Trijų rūšių faršą sumaišome su maltu svogūnu ir išmaišome. Mėsą pagardiname prieskoniais, druska, bei juodaisiais pipirais, suberiame manų kruopas, bei supilame plaktą kiaušinį. Mėsą gerai išminkome, formuojame plokščius paplotėlius, juos apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-23 15:43
dedamas ne batonas, o kaip tik juoda duona, bet visos daro savaip.
2016-01-23 10:19
aišku, kad niekas neaišku
2015-11-19 10:04
maišau kiaulienos faršą jei riebesnis su vištiena, bet kažkas sake, kad nesveikas derinys. Gal kas žino daugiau apie tai
2015-04-17 13:05
sugalvojo teisybes y rodineti,nemokat tai nerasykit visai, proto bokstai.
2016-11-14 13:56