Naminis šnicelis

Naminis šnicelis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos faršas, 100 gramų
  • Jautienos faršas, 100 gramų
  • Vištienos faršas, 100 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Manų kruopos, 2 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Prieskoniai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Trijų rūšių faršą sumaišome su maltu svogūnu ir išmaišome. Mėsą pagardiname prieskoniais, druska, bei juodaisiais pipirais, suberiame manų kruopas, bei supilame plaktą kiaušinį. Mėsą gerai išminkome, formuojame plokščius paplotėlius, juos apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
zygimanta
2016-11-14 13:56
Na trys šimtai faršo, manų džiuveseliu, tai nežinau, kas ten per šnicelis gaunasi, mėsos nerasta vien kruopos
jurga
2016-01-23 15:43
dedamas ne batonas, o kaip tik juoda duona, bet visos daro savaip.
jo
2016-01-23 10:19
aišku, kad niekas neaišku

2015-11-19 10:04
maišau kiaulienos faršą jei riebesnis su vištiena, bet kažkas sake, kad nesveikas derinys. Gal kas žino daugiau apie tai
rozyte
2015-04-17 13:05
sugalvojo teisybes y rodineti,nemokat tai nerasykit visai, proto bokstai.