Naminių makaronų suktinukai su mėsa

Naminių makaronų suktinukai su mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, nebūtina, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulienos faršas, 250 gramų
  • Pomidorai, 4 vienetai
  • Vanduo, verdantis, 1 stiklinė
  • Kečupas, 5 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Aliejus, 6 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, verdantis, 225 mililitrai
Gaminimo instrukcija:

Miltus išsijojame su druska. Įpilame aliejaus, verdančio vandens ir išmaišome. Kai tešla pravėsta, įmušame kiaušinį (nebūtina) ir minkome tol, kol pasidaro vientisa masė.
Tuomet iškočiojame tešlą, bei padaliname į du lakštus.
Faršą išmaišome su prieskoniais ir 1 smulkintu svogūnu. Sudedame ant lakštų. Tešlą su faršu susukame į ritinėlius.
Juos sudedame į aliejumi pateptą keptuvę. Supilame susmulkintus pomidorus, svogūną, kečupą. Šiek tiek įpilame vandens arba sultinio, kad nesviltų.
Troškiname apie 20-30 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Arnoldas
2014-03-06 19:08
Labai šaunus ir paprastai gaminamas patiekalas kuris ant stalo atrodo įspudingai.Siulau išbandyt visiems.
kala
2012-02-10 14:20
arselis: