Naminių makaronų suktinukai su mėsa
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, nebūtina, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaulienos faršas, 250 gramų
- Pomidorai, 4 vienetai
- Vanduo, verdantis, 1 stiklinė
- Kečupas, 5 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Vanduo, verdantis, 225 mililitrai
Gaminimo instrukcija:
Miltus išsijojame su druska. Įpilame aliejaus, verdančio vandens ir išmaišome. Kai tešla pravėsta, įmušame kiaušinį (nebūtina) ir minkome tol, kol pasidaro vientisa masė.
Tuomet iškočiojame tešlą, bei padaliname į du lakštus.
Faršą išmaišome su prieskoniais ir 1 smulkintu svogūnu. Sudedame ant lakštų. Tešlą su faršu susukame į ritinėlius.
Juos sudedame į aliejumi pateptą keptuvę. Supilame susmulkintus pomidorus, svogūną, kečupą. Šiek tiek įpilame vandens arba sultinio, kad nesviltų.
Troškiname apie 20-30 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-02-10 14:20
arselis:
2014-03-06 19:08