Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos

Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 200 gramų
  • Kondensuotas pienas, 1 skardinė
  • Vanilinis cukrus, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Tešla, sluoksniuota, 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiekvieną tešlos gabalėlį perpjauname pusiau, iškočiojame labai plonai. Kiekvieną lakštą subadome šakute, kad labai nesipūstų.

  2. Kepame iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 6 - 8 min, kiekvieną atskirai.

  3. Kol kepa, išsukame sviestą su vaniliniu cukrumi ir į jį supilame indelį sutirštinto pieno. Masę išsukame iki vientisos masės.

  4. Į torto formą įdedame maistinę plėvelę, tada sluoksniuojame lakštus su kremu. Kadangi jis trapus, tai gražiai susiformuos formoje ir nereikės apipjauti kraštų. Sutepus įdėti į šaldytuvą bent parai.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Svetlana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ada
2018-12-29 19:37
Aš ant pertepimo išdelioju šaldytų spanguolių,labai gaivu
Lina
2018-11-24 02:18
Gyvenu uzsieny ir pas mus sluoksniuota tesla ( puff pastry) parduodama 6 kvadratiniai lakstai vienam poke ( viso 1 kg). Pagal pateikta recepta neaisku kiek lakstu reikia tortui ir kokio mazdaug dydzio?
Violeta
2017-12-15 11:35
I pertepima dedu smulkintu džiovintu slyvų ispaudžiu citrinos ipilu truputi brendžio. Kas ragavo visiem patiko
Violeta
2017-12-13 15:06
Skaniau kai kelis sluoksnius sutepi su uogiene. Nes reikia truputi ruksteles.
Lisa
2017-12-10 02:55
Uogienes vietoij citrinos