Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė

Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Napaleono lakštai, 3 vienetai
  • Varškė, 500 gramų
  • Kondensuotas pienas, 1 skardinė
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Uogienė, (spanguolių), 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Varškę suplakame su pienu ir kondensuotų pienu. Jeigu mėgstate saldžiau tuomet įberkite cukraus. Į torto formą dedam lakštą, sudedam 1/3 varškės kremo. Dedam kitą lakštą, sudedam uogienė, ant viršaus vėl 1/3 varškės kremo. Dedam paskutinį lakštą ir sutepam jį likusių varškės kremu. Apdengiam tortą maistinė plėvele ir paliekame šaltai per naktį.

Skanaus.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Barbora
2016-03-27 16:48
Gavosi labai skanus, gaivus ir nesaldus torciukas, ir labai sveikuoliskas nes kadangi idejau 1kg varskes ir del to truputi cukraus, be viso to buvo tiediog skysta tyrė, kuri gyvenime nebutu sustingus. Reik zelatino pridet prie originalaus recepto arba pieno nepilt.
Kita kart darysiu be pieno, su 1kg varskes ir 2 skardinem kondensuoto pieno, tikrai bus begalo skanu