Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Napaleono lakštai, 3 vienetai
- Varškė, 500 gramų
- Kondensuotas pienas, 1 skardinė
- Pienas, 200 mililitrų
- Uogienė, (spanguolių), 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Varškę suplakame su pienu ir kondensuotų pienu. Jeigu mėgstate saldžiau tuomet įberkite cukraus. Į torto formą dedam lakštą, sudedam 1/3 varškės kremo. Dedam kitą lakštą, sudedam uogienė, ant viršaus vėl 1/3 varškės kremo. Dedam paskutinį lakštą ir sutepam jį likusių varškės kremu. Apdengiam tortą maistinė plėvele ir paliekame šaltai per naktį.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-03-27 16:48
Kita kart darysiu be pieno, su 1kg varskes ir 2 skardinem kondensuoto pieno, tikrai bus begalo skanu