Natūralių apelsinų sulčių želė

Natūralių apelsinų sulčių želė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinų sultys, šviežiai spaustų, 1 litras
  • Apelsinai, 1 vienetas
  • Cukrus, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Želatina, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną suberti į šviežiai išspaustas apelsinų sultis ir palikti apie 20 min, kol išbrinks.

  2. Apelsiną nulupti, supjaustyti nedideliais gabaliukais.

  3. Kai išbrinks želatina, į apelsinų sultis suberti cukrų ir, nuolat maišant, šiek tiek pašildyti kol želatina ištirps. Neužvirinti! Kai ištirps želatina ir cukrus, gautą tirpalą supilti į norimus indelius ir ant viršaus užberti pjaustyto apelsino gabaliukų.

  4. Atvėsinti ir padėti kelioms valandoms į šaldytuvą, kol sustings.

  5. Norint paruošti skaidžią želę, šviežiai spaustas apelsinų sultis reikėtu perkošti.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai