Natūralių apelsinų sulčių želė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Apelsinų sultys, šviežiai spaustų, 1 litras
- Apelsinai, 1 vienetas
- Cukrus, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Želatina, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Želatiną suberti į šviežiai išspaustas apelsinų sultis ir palikti apie 20 min, kol išbrinks.
Apelsiną nulupti, supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Kai išbrinks želatina, į apelsinų sultis suberti cukrų ir, nuolat maišant, šiek tiek pašildyti kol želatina ištirps. Neužvirinti! Kai ištirps želatina ir cukrus, gautą tirpalą supilti į norimus indelius ir ant viršaus užberti pjaustyto apelsino gabaliukų.
Atvėsinti ir padėti kelioms valandoms į šaldytuvą, kol sustings.
Norint paruošti skaidžią želę, šviežiai spaustas apelsinų sultis reikėtu perkošti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai