Naujametinis šampano šerbetas

Naujametinis šampano šerbetas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • „Dansukker“ cukraus milteliai, 60 gramų
  • Želatina, lapelis, 1 vienetas
  • Vanduo, 75 mililitrai
  • Vynas, putojantis, 200 mililitrų
Padažui:
  • Avietės, šaldytos, 50 mililitrų
  • „Dansukker“ cukraus milteliai, 60 gramų
  • Šokoladas, baltas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatinos lapelį pamerkite į šaltą vandenį. Vandenyje ištirpinkite cukraus miltelius. Užvirkite. Nukelkite nuo viryklės. Nusunkite želatinos lapelį ir maišydami dėkite į prikaistuvį. Pilkite vyną. Paruoštą masę supilkite į keturis nedidelius indelius. Uždenkite aliuminio folija ir įdėkite šaukštą. Įdėkite į šaldiklį.

  2. Šaldytas avietes pakaitinkite iki virimo. Leiskite atvėsti. Avietes sumaišykite su cukraus milteliais. Nuspauskite per tankų sietelį. Šampano šerbetą tiekite su aviečių padažu ir kapotu baltuoju šokoladu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai