Naujametinis šampano šerbetas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- „Dansukker“ cukraus milteliai, 60 gramų
- Želatina, lapelis, 1 vienetas
- Vanduo, 75 mililitrai
- Vynas, putojantis, 200 mililitrų
- Avietės, šaldytos, 50 mililitrų
- „Dansukker“ cukraus milteliai, 60 gramų
- Šokoladas, baltas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Želatinos lapelį pamerkite į šaltą vandenį. Vandenyje ištirpinkite cukraus miltelius. Užvirkite. Nukelkite nuo viryklės. Nusunkite želatinos lapelį ir maišydami dėkite į prikaistuvį. Pilkite vyną. Paruoštą masę supilkite į keturis nedidelius indelius. Uždenkite aliuminio folija ir įdėkite šaukštą. Įdėkite į šaldiklį.
Šaldytas avietes pakaitinkite iki virimo. Leiskite atvėsti. Avietes sumaišykite su cukraus milteliais. Nuspauskite per tankų sietelį. Šampano šerbetą tiekite su aviečių padažu ir kapotu baltuoju šokoladu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai