Nekeptas kepenų paštetas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Želatina, 1 valgomasis šaukštas
- Spanguolės, sultys, 0.5 stiklinės
- Sviestas, tirpintas, 2.5 valgomojo šaukšto
- Jaučio kepenys, arba veršio, 800 gramų
- Grietinė, plakta, 3 stiklinės
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Citrinos
- Petražolės
Gaminimo instrukcija:
Kepenys supjaustomos, pakepinamos svieste ir 4 kartus sumalamos. Į masę supilama išmirkyta ir spanguolių sultyse ištirpinta želatina, įberiama pipirų, druskos ir, gerai išsukus, įmaišoma plakta grietinė. Paštetas sudedamas į formą ir palaikomas šaldytuve.
Prieš tiekiant išverčiamas į lėkštę ir puošiamas supjaustytais drebučiais, o jų neturint, citrinos griežinėliais ir žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai