Nekeptas kepenų paštetas

Nekeptas kepenų paštetas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Želatina, 1 valgomasis šaukštas
  • Spanguolės, sultys, 0.5 stiklinės
  • Sviestas, tirpintas, 2.5 valgomojo šaukšto
  • Jaučio kepenys, arba veršio, 800 gramų
  • Grietinė, plakta, 3 stiklinės
  • Juodieji pipirai, malti
  • Druska
  • Citrinos
  • Petražolės
Gaminimo instrukcija:

Kepenys supjaustomos, pakepinamos svieste ir 4 kartus sumalamos. Į masę supilama išmirkyta ir spanguolių sultyse ištirpinta želatina, įberiama pipirų, druskos ir, gerai išsukus, įmaišoma plakta grietinė. Paštetas sudedamas į formą ir palaikomas šaldytuve.
Prieš tiekiant išverčiamas į lėkštę ir puošiamas supjaustytais drebučiais, o jų neturint, citrinos griežinėliais ir žalumynais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai