Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)

Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Sausainiai, pakeliai, 4 vienetai
  • Sviestas, 200 gramų
  • Želatina, 3 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, dideli, 8-10
Gaminimo instrukcija:

Obuolius sutarkuojame smulkia tarka, prieš tai geriausia nupjauti žieveles, želatiną išmirkiname obuolių sultyse (geriausia išspausti iš 1-2 obuolių sultis, pamirkyti ir pakaitinti, kad visiškai ištirptų želatina) ir ištirpintą želatiną supilame į tarkuotus obuolius. Ten pat supilame išlydytą sviestą ir cukrų. Į tortinę dedame sluoksnį netrupintų sausainių ir sluoksnį obuolių košės. Viršutinį sluoksnį darome košės, papuošiam trupintais sausainiais, ant viršaus galima padėlioti mandarinų ar ko, kad gražiau atrodytų.
Sluoksniuotą pyragą palaikome šaldytuve kol sustings.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Erika
2016-01-29 10:13
Tikrai geras ir lengvai gaminamas
1111222
2015-04-07 16:54
gimtadieniu
Diana
2014-04-01 23:31
tikrai geras receptas, ACIU, kad priminete
as tu
2014-01-08 20:43
Gal ir neblogas
Vaiva ir Indrė
2013-09-27 14:23
Labai geras receptas tikrai ******************