Nekeptas serbentinis varškės tortas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sausainiai, paprasti, 200 gramų
- Sviestas, 80 gramų
- Varškė, 200 gramų
- Grietinėlė, 35%, 400 gramų
- Želatina, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinų sultys, 3 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
- Sultys, raudonų serbentų, 200 mililitrų
- Želės cukrus „Multi“, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Susmulkintus sausainius sumaišyti su sviestu ir gauta mase iškloti torto formą. Atšaldyti.
Mažai paplaktą greitinėlę kartu su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi išmaišyti su varške, pagardinti citrina. Supilti pagal instrukciją mažame kiekyje vandens paruoštą želatiną, išmaišyti ir supilti ant pagrindo. Padėti šaltai, kol sustings.
Sultis sumaišyti su želiniu cukrumi, pavirti trumpai ir kai atvėsta užpilti ant torto.
Papuošti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai