Nekeptas varškės tortas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sausainiai, SELGA, 300 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Varškė, kreminė, 500 gramų
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Želė, 1 pakelis
- Želatina, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Uogos, mėgstamos
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Sausainius (gali būti ir Gaidelis) sutrupinti, sumalti ar sutrinti ir užpilti išlydytų sviestu. Viską gerai išmaišyti ir iškloti kepimo formą (dugną ištiesti kepimo popieriumi), gerai prispaudžiant, kad neliktų tarpelių.
Kreminę varškę išmaišyti su cukrumi (Galima ir paprastą varškę naudoti, ją sutrynus blenderiu).
Želatiną išbrinkinti, ištirpinti karšto vandens vonelėje ir palaipsniui maišant supilti į varškės masę.
Paruoštą masę supilti ant sausainių ir formą padėti į šaldytuvą 3-4 val. kad sustingtų varškės masė. Kai masė sustingus galime pasiruošti želė (taip, kaip ant pakelio parašyta), ant viršaus pabarstyti uogų ir kai želė šiek tiek pravės užpilti ant torto. Dėti į šaldytuvą ir palaukti kol sustings. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-04-23 18:12
ant 500g kazkokios mases,visada dedu 3 saukstus zelatinos,super buna
2018-03-14 10:54
Labai viliojantis ir gražei atrodo išbandysiu pasidaryti
2016-06-27 15:07
100gr sausainiu 50gr zelatinos
1saukstas zelatinos istirpinti piene ir deti i varske.
1saukstas zelatinos istirpinti piene ir deti i varske.
2016-03-29 16:15
Sviesto ir želatinos reikia daugiau, nes su tiek kiek čia nurodyta blogai sustingsta.
2018-12-23 10:01