Nekeptas varškės tortas

Nekeptas varškės tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sausainiai, 250 gramų
  • Sviestas, 200 gramų
  • Varškė, 600 gramų
  • Želatina, 30 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Kokoso drožlės, 100 gramų
  • Bananai, 3 vienetai
  • Vanduo, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą ištirpinti.
    Sausainius sutrinti iki smulkių trupinių, sumaišyti su sviestu.
    Sausainių masę dėti į formos, nuimamais kraštais, dugną, prispausti ir palikti šaltai.

  2. Želatiną kelias minutes palikti brinkti vėsiame vandenyje.
    Išbrinkus, indelį šildyti, kol želatina ištirps.

  3. Varškę sutrinti, kad nebūtų gumuliukų.
    Į varškę dėti cukrų, kokoso drožles, pilti tirpintą želatiną ir grietinėlę.
    Kruopščiai išmaišyti.

  4. Ant sausainių pagrindo dėti pusę varškės masės, išdėlioti griežinėliais pjaustytus bananus ir sudėti likusią varškę.
    Kruopščiai išlyginti paviršių paspaudžiant.
    Prieš patiekiant tortą bent porą valandų palikti šaltai.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Valerija
» Rašyti komentarą