Nesaldūs cukinijų blynai

Nesaldūs cukinijų blynai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukinija, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai, krapai, petražolės, 1 saujelė
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Augalinis aliejus, kepimui, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukinija sutarkuotu stambesne tarka. Suberti druską. Išmaišyti ir palikti pastovėti kiaurasamtyje, kol nubėgs sultys.

  2. Kiaušinius išplakti ir sumaišyti su grietine.

  3. Svogūną ir žalumynus susmulkinti.

  4. Cukiniją ir kiaušinių masę sumaišyti, sudėti smulkintus žalumynus, svogūną, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Permaišyti.

  5. Kepti ant aliejaus keptuvėje, uždengus, iš abiejų pusių.

  6. Valgyti su liesa grietine, jogurtu, varškės padažu.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą