Netikras zuikis su vištiena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, malta, 1 kilogramas
- Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Prieskoniai
- Kiaušiniai, kietai virti, 2 vienetai
- Čiobreliai, švieži ar džiovinti
- Lauro lapai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
Susmulkintą svogūną apkepinkite aliejuje su žiupsneliu druskos ir įmaišykite į maltą mėsą.
Vištienos faršą ir džiūvesėlius išmaišykite, įmaišykite kiaušinius. Įberkite pipirus, čiobrelius, prieskonius, druską ir gerai išmaišykite.
Iš paruoštos masės suformuokite „zuikį“, gražiai įsprauskite į vidurį virtus kiaušinius, viršų užlyginkite.
Skardą patepkite aliejumi. Ant jos atsargiai perkelkite mėsos ritinį. Vietoj ausyčių įdėkite lauro lapus arba galite iš mėsos formuoti patys, vietoj akyčių pipirus. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-30 14:41