Netikras zuikis su vištiena

Netikras zuikis su vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, malta, 1 kilogramas
  • Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Prieskoniai
  • Kiaušiniai, kietai virti, 2 vienetai
  • Čiobreliai, švieži ar džiovinti
  • Lauro lapai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

  2. Susmulkintą svogūną apkepinkite aliejuje su žiupsneliu druskos ir įmaišykite į maltą mėsą.

  3. Vištienos faršą ir džiūvesėlius išmaišykite, įmaišykite kiaušinius. Įberkite pipirus, čiobrelius, prieskonius, druską ir gerai išmaišykite.

  4. Iš paruoštos masės suformuokite „zuikį“, gražiai įsprauskite į vidurį virtus kiaušinius, viršų užlyginkite.

  5. Skardą patepkite aliejumi. Ant jos atsargiai perkelkite mėsos ritinį. Vietoj ausyčių įdėkite lauro lapus arba galite iš mėsos formuoti patys, vietoj akyčių pipirus. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 40 min.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
nuotrauka tikrai ne sito zuikio
2015-03-30 14:41
raso kad farsas reikalingas. bet nuotraukoje matosi krutinele, tikrai ne malta mesa