Nevirtas apelsinų džemas su riešutais, džiovintomis uogomis bei juodąja ceilono arbata
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Uogos, džiovintos, 1 sauja
- Juodieji pipirai
- Cukrus, rudasis, 30 gramų
- Druska
- Cinamonas
- Apelsinai, 1 vienetas
- Riešutai, 1 sauja
- Arbata, juodoji
Gaminimo instrukcija:
Apelsiną kuo švariau nulupti, smulkiai sukapoti ir sumaišyti su cinamonu bei cukrumi. Riešutus bei uogas susmulkinti virtuviniu kombainu arba peiliu, sumaišyti su žiupsniu druskos. Nuo susmulkinto apelsino masės nupilti skysčio perteklių. Patiekiant į lėkštę berti riešutų bei uogų mišinį, ant viršaus dėti apelsinų džemą bei barstyti juodąja arbata. Skanaus!
Išmokite žaliavalgiškų desertų gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursas/zaliavalgyste-31
Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-10-31 12:27