Norvegiška menkė vasariškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Menkės, Norvegiška šviežia , 1 kilogramas
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Kvapieji pipirai, 1 žiupsnelis
- Lauro lapai, 1 žiupsnelis
- Citrinos, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Miltai, 1 stiklinė
- Salierai, stiebas, 0.5 valgomojo šaukšto
- Žalumynai, krapai, bazilikai, petražolės, svogūnai, 1 sauja
- Špinatai, 1 pundelis
- Aliejus, 70 gramų
- Majonezas, ,,MangoMajo'', 70 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Žuvį ištrinti druska, pipirais, lapeliais, pašlakstyti citrina ir palikti pasimarinuoti.
Daržoves sutrinti smulkintuvu ir sudėti į tešlą, išplaktą iš miltų, vandens, kiaušinio ir trupučio druskos. Įšmaišyti.Žuvį merkti į žalią tešlą ir iškepti ant aliejaus.
Valgyti su pikantišku majonezu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai