Norvegiška menkė vasariškai

Norvegiška menkė vasariškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Menkės, Norvegiška šviežia , 1 kilogramas
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
  • Kvapieji pipirai, 1 žiupsnelis
  • Lauro lapai, 1 žiupsnelis
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Salierai, stiebas, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Žalumynai, krapai, bazilikai, petražolės, svogūnai, 1 sauja
  • Špinatai, 1 pundelis
  • Aliejus, 70 gramų
  • Majonezas, ,,MangoMajo'', 70 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį ištrinti druska, pipirais, lapeliais, pašlakstyti citrina ir palikti pasimarinuoti.
    Daržoves sutrinti smulkintuvu ir sudėti į tešlą, išplaktą iš miltų, vandens, kiaušinio ir trupučio druskos. Įšmaišyti.

  2. Žuvį merkti į žalią tešlą ir iškepti ant aliejaus.
    Valgyti su pikantišku majonezu.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai