Norvegiški bulviniai blynai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Silkė, filė, sūdyta, 350 gramų
- Kiaulienos šoninė, rūkyta, 100 gramų
- Bulvės, 500 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2.5 valgomojo šaukšto
- Aliejus
- Kvapieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Silkės filė labai smulkiai supjaustyti, bulves sutarkuoti, šiek tiek nusunkti.
Šoninę supjaustyti smulkiais kubeliais ir pakepinti, suberti smulkintus svogūnus, kai apkeps - ataušinti, išmaišyti su bulvių mase. Įberti druskos, pipirų, įmušti trynį ir gerai išmaišyti. Baltymą išplakti ir kartu su miltais bei silke supilti į bulvių masę.
Gerai išmaišyti ir tuoj pat kepti blynelius karštame aliejuje iš abiejų pusių.
Patiekti su daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-16 08:55