Norvegiški bulviniai blynai

Norvegiški bulviniai blynai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Silkė, filė, sūdyta, 350 gramų
  • Kiaulienos šoninė, rūkyta, 100 gramų
  • Bulvės, 500 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2.5 valgomojo šaukšto
  • Aliejus
  • Kvapieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Silkės filė labai smulkiai supjaustyti, bulves sutarkuoti, šiek tiek nusunkti.
Šoninę supjaustyti smulkiais kubeliais ir pakepinti, suberti smulkintus svogūnus, kai apkeps - ataušinti, išmaišyti su bulvių mase. Įberti druskos, pipirų, įmušti trynį ir gerai išmaišyti. Baltymą išplakti ir kartu su miltais bei silke supilti į bulvių masę.
Gerai išmaišyti ir tuoj pat kepti blynelius karštame aliejuje iš abiejų pusių.
Patiekti su daržovėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rūta
2013-10-16 08:55
Labai patiko, tikrai skanūs blynai. Tačiau aš dėjau mažiau silkės, gerokai daugiau bulvių ir šiek tiek daugiau miltų. Na bet čia gal mano šeimynos pomėgiai tiesgio kitokie receptas puikus