Norvegiškos salotos

Norvegiškos salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pupelės, rudosios, 100 gramų
  • Svogūnai, ropinis, 1 vienetas
  • Tunas, 150 gramų
  • Kiaušiniai, kietai virti, 2 vienetai
  • Česnakas, 1 skiltelė
  • Salotos, lapai, 3 vienetai
  • Aliejus, iš žuvų konstervų, 3 valgomieji šaukštai
  • Actas, vyno, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Pupeles išbrinkiname šaltame vandenyje ir išverdame.
Išvirusias pupeles perplauname šaltu vandeniu ir suberiame į dubenį.
Susmulkintą svogūną, česnaką, kiaušinius, tuną sumaišome su pupelėmis ir užpilame padažu.
Lėkštę išklojame salotų lapais ir ant jų sudedame salotas. Puošiame žalumynais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai