Norvegiškos salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pupelės, rudosios, 100 gramų
- Svogūnai, ropinis, 1 vienetas
- Tunas, 150 gramų
- Kiaušiniai, kietai virti, 2 vienetai
- Česnakas, 1 skiltelė
- Salotos, lapai, 3 vienetai
- Aliejus, iš žuvų konstervų, 3 valgomieji šaukštai
- Actas, vyno, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Kvapieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Pupeles išbrinkiname šaltame vandenyje ir išverdame.
Išvirusias pupeles perplauname šaltu vandeniu ir suberiame į dubenį.
Susmulkintą svogūną, česnaką, kiaušinius, tuną sumaišome su pupelėmis ir užpilame padažu.
Lėkštę išklojame salotų lapais ir ant jų sudedame salotas. Puošiame žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai