Nugarinė ant grotelių
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Jautiena, nugarinė, 200 gramų
 - Druska, Maldon, 1 arbatinis šaukštelis
 - Pipirai, juodieji, malti, 1 žiupsnelis
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 1
                                        
                    Mėsą padėti ant gerai įkaitusių grotelių ir kepti (iš vienos pusės) 2 - 3 min.. Kepant šiuo būdu mėsa bus pusiau žalia. Kam nepatinka galima kepti šiek tiek ilgiau (svarbu neperkepti, nes mėsa bus kieta). Iškepus, kepsnį pabarstyti Maldon druska ir pipirais. Galima pabarstyti mėgstamų žolelių.
Rekomenduoju patiekti su grilyje keptomis daržovėmis (baklažanu, paprika, pomidoru).
Patiekalas puikiai tiks prie vyno taurės :)
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                                                
2015-03-02 12:58