Nugarinė ant grotelių

Nugarinė ant grotelių
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, nugarinė, 200 gramų
  • Druska, Maldon, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai, juodieji, malti, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:

Mėsą padėti ant gerai įkaitusių grotelių ir kepti (iš vienos pusės) 2 - 3 min.. Kepant šiuo būdu mėsa bus pusiau žalia. Kam nepatinka galima kepti šiek tiek ilgiau (svarbu neperkepti, nes mėsa bus kieta). Iškepus, kepsnį pabarstyti Maldon druska ir pipirais. Galima pabarstyti mėgstamų žolelių.

Rekomenduoju patiekti su grilyje keptomis daržovėmis (baklažanu, paprika, pomidoru).

Patiekalas puikiai tiks prie vyno taurės :)

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Lina Savickiene
» Rašyti komentarą
» Komentarai
renata
2015-03-02 12:58
Nesamomė