Nugarinė ant grotelių
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, nugarinė, 200 gramų
- Druska, Maldon, 1 arbatinis šaukštelis
- Pipirai, juodieji, malti, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 1
Mėsą padėti ant gerai įkaitusių grotelių ir kepti (iš vienos pusės) 2 - 3 min.. Kepant šiuo būdu mėsa bus pusiau žalia. Kam nepatinka galima kepti šiek tiek ilgiau (svarbu neperkepti, nes mėsa bus kieta). Iškepus, kepsnį pabarstyti Maldon druska ir pipirais. Galima pabarstyti mėgstamų žolelių.
Rekomenduoju patiekti su grilyje keptomis daržovėmis (baklažanu, paprika, pomidoru).
Patiekalas puikiai tiks prie vyno taurės :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-03-02 12:58