Obuoliai skarelėse
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Tešla, sluoksniuota, šaldyta, 0.5 kilogramo
- Obuoliai, rūgštūs, 6 vienetai
- Uogienė, bruknių, 12 arbatinių šaukštelių
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Cinamonas, 1 žiupsnelis
- Dižono garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 2 pakeliai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, perpjaukite skersai pusiau ir apšlakstykite citrinos sultimis. Cukrų sumaišykite su cinamonu ir vaniliniu cukrumi.
Atšildykite sluoksniuotą tešlą, supjaustykite 10 X 10 cm dydžio kvadratėliais. Į kvadratėlio vidurį dėkite paruoštą obuolio puselę, apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu, dėkite bruknių uogiene.
Tešlos kraštus patepkite kiaušinių plakiniu ir padarykite vokelį, užspauskite kraštus ir vėl aptepkite kiaušinių plakiniu.
Paruoštus pyragėlius dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje iki 210° C temperatūros orkaitėje apie 25 minutes, kol pyragėliai gražiai pagels.
» Rašyti komentarą
» Komentarai