Obuoliai skarelėse

Obuoliai skarelėse
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Tešla, sluoksniuota, šaldyta, 0.5 kilogramo
  • Obuoliai, rūgštūs, 6 vienetai
  • Uogienė, bruknių, 12 arbatinių šaukštelių
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas, 1 žiupsnelis
  • Dižono garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus, 2 pakeliai
Aptepimui:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius, perpjaukite skersai pusiau ir apšlakstykite citrinos sultimis. Cukrų sumaišykite su cinamonu ir vaniliniu cukrumi.

  2. Atšildykite sluoksniuotą tešlą, supjaustykite 10 X 10 cm dydžio kvadratėliais. Į kvadratėlio vidurį dėkite paruoštą obuolio puselę, apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu, dėkite bruknių uogiene.

  3. Tešlos kraštus patepkite kiaušinių plakiniu ir padarykite vokelį, užspauskite kraštus ir vėl aptepkite kiaušinių plakiniu.

  4. Paruoštus pyragėlius dėkite į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje iki 210° C temperatūros orkaitėje apie 25 minutes, kol pyragėliai gražiai pagels.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: indrė
» Rašyti komentarą