Obuoliai su varške
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, 5 vienetai
- Varškė, sūreliai, 200 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Džiūvėsėliai
- Cinamonas
Gaminimo instrukcija:
Obuoliai nuplaunami, mažu šaukšteliu išskobiamas vidus, paliekant plonas sieneles.
Saldūs sūreliai ištrinami su sviestu, įberiama truputis džiūvėsėlių.
Masė sudedama į paruoštus obuolius, viršus užberiamas cinamonu arba susmulkintais riešutais, dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens ir kepama, kol gražiai pagels varškė, o obuoliai bus minkšti.
Taip pat įdaromi obuoliai su lašinukais. Švieži lašinukai paspirginami kartu su susmulkintais svogūnais. Taukai nupilami, įberiama pyrago džiūvėsėlių.
Taip paruošti lašinukai įdedami į paruoštus obuolius, užbarstoma džiūvėsėliais ir kepama ant grotelių. Tinka įdaryti ir virta malta vištiena.
» Rašyti komentarą
» Komentarai