Obuoliai su varške

Obuoliai su varške
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, 5 vienetai
  • Varškė, sūreliai, 200 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Džiūvėsėliai
  • Cinamonas
Gaminimo instrukcija:

Obuoliai nuplaunami, mažu šaukšteliu išskobiamas vidus, paliekant plonas sieneles.

Saldūs sūreliai ištrinami su sviestu, įberiama truputis džiūvėsėlių.

Masė sudedama į paruoštus obuolius, viršus užberiamas cinamonu arba susmulkintais riešutais, dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens ir kepama, kol gražiai pagels varškė, o obuoliai bus minkšti.

Taip pat įdaromi obuoliai su lašinukais. Švieži lašinukai paspirginami kartu su susmulkintais svogūnais. Taukai nupilami, įberiama pyrago džiūvėsėlių.
Taip paruošti lašinukai įdedami į paruoštus obuolius, užbarstoma džiūvėsėliais ir kepama ant grotelių. Tinka įdaryti ir virta malta vištiena.

» Rašyti komentarą
» Komentarai