Obuoliai tešloje

Obuoliai tešloje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Sviestas, 250 gramų
  • Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
  • Grietinė, 5 valgomieji šaukštai
  • Cukraus pudra, 200 gramų
  • Vanilinis cukrus, 20 gramų
  • Obuoliai, 1 kilogramas
  • Kiaušiniai, baltymai, 1 vienetas
  • Cukrus, 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Miltus kapoti su sviestu, išmaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įdėti keletą šaukštų grietinės ir kapojant minkyti tešlą.
Tada įdėti į dubenėlį, uždengti ir 2 val. palaikyti šaldytuve.
Vienodo dydžio obuolius nuplauti, nulupti, išpjauti sėklalizdžius, o į jų vietą įberti cukraus.
Tešlą iškočioti ir supjaustyti tokio dydžio kvadratais, kad būtų galima suvynioti obuolį.
Obuolį dėti kvadrato centre, o tešlos kampelius kruopščiai sulipdyti. Obuolius galite ir dekoruoti, iš likusios tešlos suformuoti lapelius ;-)
Sudėti ant kepimo skardos, patepti plaktu baltymu, pabarstyti cukrumi.
Kepti 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 35-40 min.
Patiekti karštus su vaniliniu padažu ar plakta grietinėle.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
jghbffg
2012-11-08 13:17
...........................................................................................