Obuolinis jautienos guliašas
Obuolinis jautienos guliašas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultys, (obuolių), naminės, 500 mililitrų
- Jautiena, 400 gramų
- Pipirai, juodieji
- Svogūnai, 2
- Česnakas, 2
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Jautieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pabarstome pipirų, druskos, įtaruojame 1 svogūną, česnako 3 skilteles ir paliekam valandai.
Užpilame obuolių sultimis ir siunčiame nakčiai į šaldytuvą.
Nusunkiame, apkepiname ir sudedame į indą, kuriame troškinsime. Užpilame obuolių sultimis, kuriose mirkoma mėsa, įberiame druskos, dedame keletą pipiriukų ir troškiname apie 15 - 20 minučių.
Svogūną supjaustome griežinėliais, beriame į troškinuką, troškiname apie 10 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai