Obuolinis jautienos guliašas

Obuolinis jautienos guliašas
Obuolinis jautienos guliašas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultys, (obuolių), naminės, 500 mililitrų
  • Jautiena, 400 gramų
  • Pipirai, juodieji
  • Svogūnai, 2
  • Česnakas, 2
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautieną supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pabarstome pipirų, druskos, įtaruojame 1 svogūną, česnako 3 skilteles ir paliekam valandai.

  2. Užpilame obuolių sultimis ir siunčiame nakčiai į šaldytuvą.

  3. Nusunkiame, apkepiname ir sudedame į indą, kuriame troškinsime. Užpilame obuolių sultimis, kuriose mirkoma mėsa, įberiame druskos, dedame keletą pipiriukų ir troškiname apie 15 - 20 minučių.

  4. Svogūną supjaustome griežinėliais, beriame į troškinuką, troškiname apie 10 minučių.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ramunė Matulienė
» Rašyti komentarą
» Komentarai