Obuolių apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, dideli, 6 vienetai
- Sausainiai, trinti, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Citrinos, 1 vienetas
- Kondensuotas pienas, 250 mililitrų
- Margarinas, 3 valgomieji šaukštai
- Cinamonas, maltas, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Nuluptus obuolius, išėmus sėklalizdžius, stambiai sutarkuokite, pabarstykite cinamonu ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniais, ištintais su cukrumi, citrinos sultimis ir kondensuotu pienu.
Masę sudėkite į apkepo formą, išteptą riebalais, ant viršaus uždėkite mažų margarino gabalėlių ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 minučių. Valgykite karštą arba šaltą su vaniliniu padažu.
Apkepas paruoštas!
» Rašyti komentarą
» Komentarai