Obuolių apkepas

Obuolių apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, dideli, 6 vienetai
  • Sausainiai, trinti, 2 stiklinės
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Kondensuotas pienas, 250 mililitrų
  • Margarinas, 3 valgomieji šaukštai
  • Cinamonas, maltas, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Nuluptus obuolius, išėmus sėklalizdžius, stambiai sutarkuokite, pabarstykite cinamonu ir sumaišykite su džiūvėsėliais, kiaušiniais, ištintais su cukrumi, citrinos sultimis ir kondensuotu pienu.
Masę sudėkite į apkepo formą, išteptą riebalais, ant viršaus uždėkite mažų margarino gabalėlių ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 20-30 minučių. Valgykite karštą arba šaltą su vaniliniu padažu.
Apkepas paruoštas!

» Rašyti komentarą
» Komentarai