Obuolių duona
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Cukrus, 180 gramų
- Kepimo milteliai, pakelis, 1 vienetas
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Gvazdikėliai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvapieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Obuoliai, 1 kilogramas
- Figos, džiovintos, 80 gramų
- Slyvos, džiovintos, 80 gramų
- Razinos, 150 gramų
- Lazdyno riešutai, 250 gramų
- Romas, 60 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Obuolius nulupti ir sutarkuoti. Visus kitus džiovintus vaisius (vietoj figų galima naudoti datules) susmulkinti, o riešutus (lazdyno arba žemės) sukapoti.
Iš visų produktų pagaminti tešlą (vietoje romo galima pilti acto). Jeigu reikia, įdėti daugiau miltų. Sukrėsti tešlą į riebalais išteptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-17 16:23