Obuolių duona

Obuolių duona
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Cukrus, 180 gramų
  • Kepimo milteliai, pakelis, 1 vienetas
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Gvazdikėliai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvapieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Obuoliai, 1 kilogramas
  • Figos, džiovintos, 80 gramų
  • Slyvos, džiovintos, 80 gramų
  • Razinos, 150 gramų
  • Lazdyno riešutai, 250 gramų
  • Romas, 60 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Obuolius nulupti ir sutarkuoti. Visus kitus džiovintus vaisius (vietoj figų galima naudoti datules) susmulkinti, o riešutus (lazdyno arba žemės) sukapoti.

Iš visų produktų pagaminti tešlą (vietoje romo galima pilti acto). Jeigu reikia, įdėti daugiau miltų. Sukrėsti tešlą į riebalais išteptą kepimo formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Linutė
2011-06-17 16:23
labai skanu , puikus receptas.