Obuolių duona
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, 5 vienetai
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Gvazdikėliai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Razinos, 50 gramų
- Abrikosai, džiovinti, 50 gramų
- Graikiniai riešutai, 100 gramų
- Citrinos žievelė, tarkuota
- Citrinų sultys, 1 vienetas
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Miltai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Obuolius nulupkite ir sutarkuokite stambia trintuve.
Džiovintus abrikosus supjaustykite kubeliais, sumaišykite su razinomis, citrinos žievele, cinamonu, gvazdikėliais bei citrinos sultimis ir palikite šaltai apie 1-2 val.
Kiaušinį išplakite su cukrumi, supilkite į obuolių masę, suberkite kepimo miltelius, miltus, susmulkintus riešutus ir gerai išmaišykite.
Kepimo formą ištepkite riebalais ir pabarstykite džiuvėsėliais.Sukrėskite tešlą ir kepkite 180°C laipsnių orkaitėje apie 1 val.
» Rašyti komentarą
» Komentarai