Obuolių ir aguonų pyragas

Obuolių ir aguonų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, 3 vienetai
  • Cukrus, 150 gramų
  • Kvietiniai miltai, 50 gramų
  • Avižiniai dribsniai, 100 gramų
  • Razinos, 40 gramų
  • Kiaušiniai, 2
  • Sviestas, 50 gramų
  • Jogurtas, 350 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Aguonos, 3 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą ištirpinkite ir sumaišykite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir išplakite.

  2. Po to įmaišykite vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir jogurtą.

  3. Suberkite nuplikintus avižinius dribsnius (avižinius dribsnius prieš dedant į pyragą užpilkite užvirintu vandeniu ir palaikykite 10 minučių, o po to nusausinkite).

  4. Įmaišykite miltus ir galiausiai razinas, aguonas ir obuolių gabaliukus.

  5. Tešlą supilkite į kepimo formą ir kepkite 180° C orkaitėje 30 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai