Obuolių ir aguonų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, 3 vienetai
- Cukrus, 150 gramų
- Kvietiniai miltai, 50 gramų
- Avižiniai dribsniai, 100 gramų
- Razinos, 40 gramų
- Kiaušiniai, 2
- Sviestas, 50 gramų
- Jogurtas, 350 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Aguonos, 3 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Sviestą ištirpinkite ir sumaišykite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir išplakite.
Po to įmaišykite vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir jogurtą.
Suberkite nuplikintus avižinius dribsnius (avižinius dribsnius prieš dedant į pyragą užpilkite užvirintu vandeniu ir palaikykite 10 minučių, o po to nusausinkite).
Įmaišykite miltus ir galiausiai razinas, aguonas ir obuolių gabaliukus.
Tešlą supilkite į kepimo formą ir kepkite 180° C orkaitėje 30 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai