Obuolių ir aviečių pyragas

Obuolių ir aviečių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, didelių, 6 vienetai
  • Avietės, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 0.25 stiklinės
  • Sviestas, minkšto, 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Cinamonas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinų sultys, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupame žievę obuoliams, perpjauname į keturias dalis, išimame sėklas. Supjaustome skiltelemis kuo ploniau (naudojau daržovių pjaustyklę). Užpilam citrinos sulčių ir permaišom.

  2. Kitame inde sumaišome kiaušinius, cukrų ir sviestą, tada beriam miltus ir kepimo miltelius, permaišom. Supilam pieną ir cinamoną, dar kartą permaišom.

  3. Gautą miltų masę pilam ant pjaustytų obuolių, atsargiai permaišom. Pusę tešlos sudedam į kepimo skardą ant viršaus vienu sluoksniu paskirstom avietes, sukrečiam likusius obuolius.

  4. Kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 30-35 min.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai