Obuolių ir erškėtuogių sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Erškėtis (erškėtrožė), sultys, 2 stiklinės
- Obuolių sultys, 2 stiklinės
- Vanduo, 2 stiklinės
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
- Citrinos, žievelė
- Lazdyno riešutai
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Vanduo su citrinos žievele ir cukrumi užvirinamas, supilamas šaltame vandenyje išmaišytas krakmolas ir sultys. Kiaušinio baltymai išplakami iki stangrumo ir šaukšteliu dedami į verdantį pasaldintą vandenį, paskui (po 1 min.) kiaurasamčiu išgriebiami.
Sriuba tiekiama su kapotais riešutais ir virtais baltymais. Tinka valgyti ir karšta, ir šalta.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-07 14:07