Obuolių ir moliūgų pudingas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, 3 vienetai
- Moliūgai, 300 gramų
- Slyvos, džiovintos, 15 gramų
- Manų kruopos, 3 valgomieji šaukštai
- Razinos, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Moliūgas smulkiai supjaustomas ir iššutinamas mažame kiekyje vandens. Baigiant šutinti, suberiami supjaustyti obuoliai, slyvos be kauliukų, pusė cukraus (receptūroje nurodyto kiekio). Viskas šutinama, kol visai suminkštėja. Į karštą masę suberiamos manų kruopos ir maišant virinamos (ant garų, kad neprisviltų). Sutirštėjusi masė ataušinama, į ją sudedami su cukrumi išsukti kiaušinių tryniai, suberiamos razinos, per 2 kartus sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai. Masė sukrečiama į formą ir kepama orkaitėje ant garų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-22 15:45
kaip suprasti, kepama orkaitėje, ant garų? Tai kokia čia temperatūra?
2010-10-22 16:35
labai geras receptas, bandžiau pasigaminti.
2014-10-28 11:33