Obuolių ir moliūgų uogienė

Obuolių ir moliūgų uogienė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Moliūgai, minkštimas, 600 gramų
  • Obuoliai, 600 gramų
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Cukrus, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:

Citrina gerai nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti 10 min., kad nebūtų karti. Išspausti sultis, smulkiai supjaustyti, išimti sėklas. Obuolius sutarkuoti burokine tarka, dėti į puodą, užpilti citrinos sultimis ir gerai išmaišyti rankomis. Moliūgą sutarkuoti. Moliūgą ir citriną sudėti į puodą su obuoliais, suberti cukrų, įpilti 250 ml. vandens. Virti ant silpnos ugnies 40-45 min.,  karts nuo karto pamaišant. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Julė
2017-12-04 23:01
,Man nesuvirė moliūgas, Viriau gerokai ilgiau, bet nesigavo. Viską dariau pagal receptą. Dėl tirštumo - viskas gerai,
vanda
2016-10-26 15:18
dar dejau cinamono
vanda
2016-10-26 15:18
as dar idejau cinamono pagal skoni ir gavosi tirsta ogiene nors raso kad systa
Mirta
2013-10-09 18:24
Sitiek daug cukraus ?
Inga
2011-11-08 21:38
Aš tokią verdu. Gaunasi, tik vandens pilu apie stiklinę. Vėliau išsiskiria sultys iš obuolių ir moliūgų, tad manau, kad jo tiek daug nereikia. O jei dar obuoliai vandeningi tai ir gavosi kaip kompotas. Aš net netarkuoju, o supjaustau kubeliais. Vaikams labiau patinka taip.