Obuolių ir moliūgų uogienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Moliūgai, minkštimas, 600 gramų
- Obuoliai, 600 gramų
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukrus, 800 gramų
Gaminimo instrukcija:
Citrina gerai nuplauti, užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti 10 min., kad nebūtų karti. Išspausti sultis, smulkiai supjaustyti, išimti sėklas. Obuolius sutarkuoti burokine tarka, dėti į puodą, užpilti citrinos sultimis ir gerai išmaišyti rankomis. Moliūgą sutarkuoti. Moliūgą ir citriną sudėti į puodą su obuoliais, suberti cukrų, įpilti 250 ml. vandens. Virti ant silpnos ugnies 40-45 min., karts nuo karto pamaišant. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-10-26 15:18
dar dejau cinamono
2016-10-26 15:18
as dar idejau cinamono pagal skoni ir gavosi tirsta ogiene nors raso kad systa
2013-10-09 18:24
Sitiek daug cukraus ?
2011-11-08 21:38
Aš tokią verdu. Gaunasi, tik vandens pilu apie stiklinę. Vėliau išsiskiria sultys iš obuolių ir moliūgų, tad manau, kad jo tiek daug nereikia. O jei dar obuoliai vandeningi tai ir gavosi kaip kompotas. Aš net netarkuoju, o supjaustau kubeliais. Vaikams labiau patinka taip.
2017-12-04 23:01