Obuolių ir riešutų pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Aliejus, 150 gramų
- Grietinė, 1 stiklinė
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Įdarui dar reiks:
6 dideli obuoliai
0,5 stiklinės smulkintų riešutų (čia lazdyno riešutai)
3 šaukštai cukraus
Gerai ištrinti kiaušinius su cukrumi. Pilam aliejų – išmaišom. Dedam grietinę, kepimo miltelius – išmaišom. Tada beriam miltus. Gauname tešlą grietinės tirštumo.
Obuolius nulupti, sutarkuoti burokine tarka. Obuolius sumaišyti su riešutais ir cukrumi.
Kepimo forma patepti aliejumi. Išpilti pusę tešlos į formą, tolygiai paskirstyti įdarą ir užpilti likusią tešlą. Kepti 160-170 laipsnių temperatūroje, vėliau temperatūrą sumažinti. Bendras kepimo laikas – apie 1 val.
Pyragas gana didelis :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-10-21 13:29
2010-10-21 13:26
2010-09-25 21:37
SKANIAI ATRODO,SENDIEN ISBANDYSIU
2010-05-31 17:18
malonu, kad patiko oku2:
2011-08-27 12:52