Obuolių ir ryžių pudingas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, 5 vienetai
- Ryžiai, 300 gramų
- Pienas, 4 stiklinės
- Margarinas, 100 gramų
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Razinos, 100 gramų
- Lazdyno riešutai, 50 gramų
- Vanilė
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Į verdantį pieną suberiami nuplauti ryžiai ir paliekama išbrinkti. Margarinas išsukamas su cukrumi ir kiaušinių tryniais, į juos suberiama vanilė. Viskas sumaišoma su gerai išbrinkusiais ryžiais. Vėliau sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai, suberiamos razinos, kapoti riešutai, supjaustyti obuoliai. Masė dedama į formą. Ant viršaus apdėliojama sviesto gabalėlių ir 50— 60 min. kepama vidutinio karštumo orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai