Obuolių ir ryžių pudingas

Obuolių ir ryžių pudingas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, 5 vienetai
  • Ryžiai, 300 gramų
  • Pienas, 4 stiklinės
  • Margarinas, 100 gramų
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Razinos, 100 gramų
  • Lazdyno riešutai, 50 gramų
  • Vanilė
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Į verdantį pieną suberiami nuplauti ryžiai ir paliekama išbrinkti. Margarinas išsukamas su cukrumi ir kiaušinių tryniais, į juos suberiama vanilė. Viskas sumaišoma su gerai išbrinkusiais ryžiais. Vėliau sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai, suberiamos razinos, kapoti riešutai, supjaustyti obuoliai. Masė dedama į formą. Ant viršaus apdėliojama sviesto gabalėlių ir 50— 60 min. kepama vidutinio karštumo orkaitėje.

» Rašyti komentarą