Obuolių ir varškės pyragas prie kavos

Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Varškė, 200 gramų
  • Citrinų sultys, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Obuoliai, 3 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlai sumušame 4 kiaušinius, atidedame iš trynių į atskirą dubenį.

  2. Suberiame stiklinę cukraus, gerai viską išplakame.

  3. Į vieną stiklinę miltų įdedame šaukštelį kepimo miltelių, gerai juos išmaišom ir suberiame į išplaktus kiaušinius ir dar kartelį viską gerai išmaišome.

  4. Įdarui naudosime su atidėtu tryniu ir cukrumi (3-4 šaukštai) ištrintą varškę (plius šiek tiek citrinos sulčių).

  5. Obuolius nulupame ir supjaustome griežinėliais.

  6. Pasiruošiame skardą ir supilame pusę tešlos masės ant jos tolygiai paskirstome visą varškės įdarą ir užpilame likusią tešlos dalį.

  7. Griežinėliais supjaustytus obuolius įspaudžiame į tešlą, kepame 200⁰C temperatūroje apie 30-40 min.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą
» Komentarai