Obuolių keksas

Obuolių keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 350 gramų
  • Cukrus, 260 gramų
  • Obuoliai, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Sviestas, 100 gramų
  • Cinamonas, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir druską.

  2. Atidėti po šaukštą sviesto ir miltų, truputi cukraus. Kitame inde išplakti sviestą, kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų iki purios masės. Įmaišyti smulkintus obuolius.

  3. Masę sumaišyti su miltų mišiniu.

  4. Šaukštą sviesto, šaukštą miltų, cinamoną ir truputį cukraus sutrinti rankomis, kol gausis trupiniai. Trupiniais apibarstyti paruoštą keksą.

  5. Dėti į kepimo formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 minučių.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Irvyda
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Inga
2017-06-11 19:45
Labai skanu....