Obuolių putėsiai

Obuolių putėsiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
  • Obuoliai, 0.5 kilogramo
  • Želatina, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo, 2 stiklinės
Gaminimo instrukcija:

Obuoliai iškepami, užpilami vandeniu ir, jam užvirus, pertrinami pro sietelį. Ataušinti sumaišomi su cukrumi ir kiaušinių baltymais, išbrinkinta ir ištirpinta želatina, plakama, kol masė virsta standžiomis putomis.
Jeigu išplakti putėsiai tiekiami iš karto, želatinos į masę galima nedėti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai