Obuolių pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Cukrus, 1.5 stiklinės
- Pienas, 1 stiklinė
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Miltai, 300 gramų
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Cinamonas, 2 valgomieji šaukštai
- Imbieras, milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Obuoliai, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Obuolius nulupam, išimam sėklas, sutarkuojam (galima ir pjaustyt) sumaišom su 0.5 stiklinės cukraus, imbieru ir cinamonu.
Kiaušinių trynius atskiriam nuo baltymų. Trynius plakame su 1st. cukraus, pienu, aliejumi. Imaišome miltus, krakmolą, kepimo miltelius.
Baltymus išplakam iki standžių putų. Įmaišome į gautą masę. (turi gautis tirštesnė nei grietinės tirštumo masė).Kepame 180° temp. 35-40 min. (naudojau maždaug 18-20 cm skersmens formą. Kepiau silikoninei formoj tad nereikėjo nei patepti, nei kepimo popieriau).
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-07 01:02