Obuolių pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 250 gramų
- Cukrus, 400 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Obuoliai, 7 vienetai
- Kepimo milteliai, 7 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukraus pudra, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinį išplakite su dalimi cukraus. Tada supilkite tirpintą sviestą ir išmaišykite. Taip pat suberkite vanilinė cukrų, o galiausiai miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą pilkite į kepimo formą, išteptą riebalais. Ant viršaus dėkite cukruje apvoliotus paruoštus obuolius.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 180 C laipsnių iki auksinės rudos spalvos. Iškepusį pyraga apibarstykite cukraus pudra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-28 18:44
kazkokia pieva,cukraus vos ne du kartus daugiau negu miltu,toks jausmas,kad rasytoja ne sykio nera nieko kepus
2013-10-28 17:08
didesnes nesamones negirdejus....7 sauksteliai kepimo milteliu, 1o uztenka pilnai
2013-10-28 15:03
as sita pyraga kepiau,ir orkaitej dingo,liko tik anglis,nesamoningas receptas
2011-10-27 15:15
nesąmonė parašyta, kam tiek daug dėti kepimo miltelių ir cukraus?Užtenka cukraus įberti 1 stiklinę ir kepimo miltelių 2 šaukštelius.
2015-09-26 20:56