Obuolių pyragas su aguonomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Obuoliai, 4 vienetai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Aguonos, 150 gramų
- Cukrus, 150 gramų
- Miltai, 100 gramų
- Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kiaušinių trynius, cukrų ir vaniliną išplakti iki purumo. Supilti ištirpintą sviestą ir miltus.
Įmaišyti kubeliais supjaustytus obolius, suberti aguonas. Išplakti iki standumo baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45 - 50 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-03-22 21:52
O kaip del miltu ir sviesto?
2017-12-25 21:15