Obuolių pyragas su aguonomis

Obuolių pyragas su aguonomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinos, žievelė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, 240 gramų
  • Aliejus, 180 mililitrų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Aguonos, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitinau iki 180° C temperatūros.

  2. Kiaušinius išplakiau su cukrumi: paprastu ir vaniliniu.

  3. Įmaišiau aliejų ir pieną.

  4. Tuomet subėriau kepimo miltelius, citrinos žievelę ir miltus. Dar kartą gerai išmaišiau. Galiausiai įmaišiau obuolių skilteles ir aguonas.

  5. Tešlą supyliau į silikoninę kepimo formą ir kepiau apie 50 minučių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aaaaa
2013-10-01 06:14
Nera super duper pyragas,bet skanu
oboliukas
2013-04-30 17:35
aciu uz receptuka -nezinau kaip iseis dabar kepam po to parasusim- kaip,.......