Obuolių pyragas su aguonomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Pienas, 200 mililitrų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Citrinos, žievelė, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvietiniai miltai, 240 gramų
- Aliejus, 180 mililitrų
- Cukrus, 150 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Obuoliai, 4 vienetai
- Aguonos, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Orkaitę įkaitinau iki 180° C temperatūros.
Kiaušinius išplakiau su cukrumi: paprastu ir vaniliniu.
Įmaišiau aliejų ir pieną.
Tuomet subėriau kepimo miltelius, citrinos žievelę ir miltus. Dar kartą gerai išmaišiau. Galiausiai įmaišiau obuolių skilteles ir aguonas.
Tešlą supyliau į silikoninę kepimo formą ir kepiau apie 50 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-04-30 17:35
aciu uz receptuka -nezinau kaip iseis dabar kepam po to parasusim- kaip,.......
2013-10-01 06:14