Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais

Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Margarinas, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Aliejus
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji serbentai, 1 stiklinė
  • Obuoliai, 10 vienetų
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėm. Supjaustytus obuolius padalinti į dvi dalis. Vieną dalį sumaišti su trupučių miltų (ją dėsime į tešlą), kitą dalį sumaišyti su cinamonu ir cukrumi. Obuolius padėti į šalį.

Kiaušinius suplakti su cukrumi, dėti miltus, kepimo miltelius, vanilino cukrų, pašildytą margariną arba sviestą, viską išmaišyti. Tada dėti obuolius su miltais, juoduosius serbentus, viską gerai išmaišyti.

Dėti į skardą išklota kep. popieriumi ant viršaus dėti obuolius, juoduosius serbentus, dar galima apibarstyti cinamonu ir kepti apie valandą 150 laipsnių temperatūroje.

» Rašyti komentarą
» Komentarai