Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Cukrus, 1 stiklinė
- Margarinas, 150 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Aliejus
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji serbentai, 1 stiklinė
- Obuoliai, 10 vienetų
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėm. Supjaustytus obuolius padalinti į dvi dalis. Vieną dalį sumaišti su trupučių miltų (ją dėsime į tešlą), kitą dalį sumaišyti su cinamonu ir cukrumi. Obuolius padėti į šalį.
Kiaušinius suplakti su cukrumi, dėti miltus, kepimo miltelius, vanilino cukrų, pašildytą margariną arba sviestą, viską išmaišyti. Tada dėti obuolius su miltais, juoduosius serbentus, viską gerai išmaišyti.
Dėti į skardą išklota kep. popieriumi ant viršaus dėti obuolius, juoduosius serbentus, dar galima apibarstyti cinamonu ir kepti apie valandą 150 laipsnių temperatūroje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai